Kubadabad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

HACIAKİF MAH. NAZIMBEY CAD. NO: 14 İÇ KAPI NO: 1 BEYŞEHİR / KONYA
Vizyon
Kubadabad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çalışanları olarak öğrencilerimizi ; Mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip , Sürekli gelişen ve değişime açık, Alanında yüksek öğrenime yönelebilen, Ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, İnsani değerlerle donatılmış , Atatürkçü düşünce yapısına sahip, Demokratik, Laik ve insan haklarına saygılı, Endüstrinin ihtiyaç duyduğu girişimci ve üretken bireyler yetiştirmek, H E D E F İ M İ Z D İ R . . .
Misyon
Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların mesleki bilgi ve becerilerini ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmeleri, onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan bireyler yetiştirmek için varız. Bunun için; Milli Eğitimin Genel Amaç ve Temel İlkelerine uygun olarak, bütün öğrencilere orta öğretim düzeyinde ortak bir genel kültür vermek suretiyle onlara kişi ve toplum sorunlarını tanıtma, çözüm yollarını arama ve yurdun ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunma bilincini ve gücünü kazandırmak, Öğrencilerimize ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda mesleki eğitim vermek, Öğrencilerimize; alanlarında yüksek öğretime devam edebilecek bilgi ve beceriyi kazandırmak için ÇALIŞIRIZ.
Ulaşım
Okulumuza ulaşım öğrenciler için; ilçe merkezinden toplu taşıma araçları ile, köylerden taşıma kapsamında servisler ile gerçekleşmektedir.
Servis Bilgisi
Şehir içi toplu taşıma araçları, köylerden ise taşıma kapsamında servisler ile yapılmaktadır.
Hacı Akif Mah. Nazımbey Cad. No:14 Beyşehir/Konya
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl Merkezine 90 km mesafededir. Okulumuz ilçe merkezinde bulunmasından dolayı konaklama problemi bulunmamaktadır.
53,90-88,50
Spor müsabakaları, futbol, badminton, voleybol, masa tenisi, basketbol.
Tübitak projeleri, sempozyumlar, konferanslar, mesleki tanıtım çalışmaları.
Tübitak Proje Çalışmaları; 4006,4005.
Erasmus+ personel hareketliliği; Romanya.