Ekm

24/10/2023 tarihinde saat 12:30'da okulumuz konferans salanunda velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımı ile Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Eğitimde kaliteyi artırmak için yapılması gerekenler üzerinde duruldu. Okul Aile Birliği yeni yönetim ve denetim kurulu belirlendi. Yeni yönetim ve denetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileriz.

Eyl

Okulumuzda Din Kültürü Öğretmenimiz Ozan ALTUNTAŞ´ın başkanlığında Mevlid Kandili´ni kutlama programı yapıldı.Öğretmenimize ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Eyl

Sevgili Öğrencimiz Mehmet Akif ER'i kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Haz

2022-2023 Eğitim -Öğretim yılı 2. dönemin sona ermesiyle birlikte lise öğrencilerimiz 16 Haziran 2023 Cuma günü karnelerini aldılar. Sınıf öğretmenlerinin elinden büyük bir heyecan ve sevinçle  karnelerini alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Konya'nın Beyşehir İlçesinde, Çanakkale Savaşı'nda kullanılan malzemelerin sergilendiği "Çanakkale Gezici Müzesi" ziyarete açıldı.

Beyşehir Kubadabad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda açılan Çanakkale Gezici Müzesi, 7 gün ziyaret edilebilecek.

Mrt

Okulumuz hazırlamış olduğu 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı öğrencilerimiz ve görevli öğretmenlerimiz tarafından yapıldı.Bu güzel programda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz...

Ock

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı 1.Dönemi sona erdi. Öğrencilerimize karne ve belgeleri dağıtıldı. Tatili iyi değerlendirmeleri hususunda bazı açıklamalarda bulunuldu. Bu süreçte çok yorulan başta öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve velilerimize sağlık ve huzur dolu tatiller diliyoruz.

Ock

"Bağımlılık Koordinatörlüğü olarak ihtiyaç odaklı  öğrencilere ve ailelerine yönelik 'Bilinçli Teknoloji Kullanımı' projesi adı altında okulumuzun çok amaçlı salonunda Oğuzhan KARA  konferans verdi. Öğrencilerimize bir farkındalık oluşturarak teknolojinin doğru kullanılmasını vurguladı. Bu bağlamda, öğrenci ve velilerimizin duygularını kontrol ederek zararlı içeriklere karşı bilinçlenmelerini, teknolojiyi yerinde ve zamanında kullanma becerisi kazanmalarını ve yine bağımlılık yapıcı maddeler hakkında da bilgi sahibi olmalarını vurguladı.

Ock

Okul Sağlığı Çalışmaları kapsamında Öğretmenlerimiz sınıflrarımızda "Verem (Tüberküloz)" ile ilgili bildgilendirme sunumları yapmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz..

Ock

Okulumuzda yapılan futbol turnuvası sonuçlandı.

1. 11 Adalet

2. 10 Muhasebe-Büro

3. 11 Büro sınıfı olmuştur.Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder dereceye giren öğrencilere başarılar dileriz.

Kas

Dünyanın en şerefli ve onurlu mesleğini icra eden, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli bu mesleğe gönül veren bütün meslektaşlarımın ve eğitim çalışanlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevleri başında şehit düşen bütün öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

Adem YILIŞ

.

Kas

10 Kasım anma programımız  okulun kapalı spor salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Bazı öğrenciler tarafından  günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı,  şiirler okundu ve videolar izlenildi.. Kutlama proğramını hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programımız Cumhuriyetimizin temellerini atan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Cumhuriyetin ilk yılları ve zorlukları konulu Sine-vizyon gösterisi izlenildi. Edebiyat öğretmenimiz Nazmiye KOYDEMİR günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından, Cumhuriyetimiz için yazılan şiirleri dinlenildi. Öğrencilerimizin verdiği konserin ardından programımız sona ermiştir.Proğramı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Atabey Gençliği Ecdadın İzinde" günübirlik İstanbul Gezisi gerçekleştirildi.

Gezi kapsamında; hızlı trenle İstanbul'a hareket edildi. Tekne ile Tarihi Yarımada ve Boğaz Turu gezisi gerçekleştirildi. Ardından Gülhane Parkından yürüyerek Ayasofya Camii Kebir ziyareti yapıldı ve Sultan Ahmet Meydanı gezildi.

İstanbul gezisini düzenleyen Konya Büyükşehir Belediyesine ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.