T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / BEYŞEHİR - Kubadabad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Veli Ziyaretleri

        Aile, çocuğun hayata başladığı ve kişiliğinin oluşmasında en önemli yakın çevre olarak kabul edilmekte, okul ise, eğitim sisteminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda öğrencilere bilgi, beceri ve davranışların kazandırıldığı yerdir. Öğrenme süreci, bireyin doğumuyla birlikte ailede başlar, planlı ve programlı bir kurum olan okul ile devam eder. Öğretmen, aileler ile sadece herhangi bir sorunla ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için değil, öğrencinin gelişimi ve başarısından dolayı kıvancı yansıtmak için de görüşmelidir . Okul ve aile arasındaki ilişkiler sürekli şikayet üreten, eleştiren, olumsuzlukları on plana çıkaran bir anlayışla değil; yönetime katkı sağlayan, olumlu düşünen, sorunları çözmede aktif rol üstlenen bir düzeyde olmalıdır.

        Bizde okul idaresi ve öğretmenleri olarak okulumuzda veli ziyareleri ile ilgili bir proje yaptık ve tüm velileri ve öğrencilerimizi ziyaret ediyoruz.

Veli ZiyaretleriVeli ZiyaretleriVeli ZiyaretleriVeli ZiyaretleriVeli ZiyaretleriVeli ZiyaretleriVeli ZiyaretleriVeli Ziyaretleri

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.03.2018 - Güncelleme: 26.10.2023 10:59 - Görüntülenme: 895
  Beğen | 0  kişi beğendi